Parlament
Home PageBiografieDiscografieAgendaFotoVideo/MultimediaPresaContact

Otto - chitara

« biografie Parlament   


Vine din Satu Mare, este autodidact, se fereste de plafonare si de-asta cauta mereu sa descopere lucruri noi. Cam tot ce face are legatura cu muzica. Are niste plete pentru care il invidiaza femeile. E sincer si foarte prietenos.

Mai multe despre Otto:

Nume: Otto Harasz.
Porecla: Pogosh.

Unde te-ai nascut?
Satu Mare.

In ce oras traiesti?
Bucuresti

La ce instrument/e canti?
Chitara, pian

Cand si cum ai inceput sa canti?
La 8 ani am inceput sa studiez pianul la Scoala de Muzica din Bistrita. La 14 ani am inceput sa studiez singur chitara, autodidact.

Ai studii muzicale?
Am facut 8 ani de pian la Scoala de Muzica din Bistrita si apoi in Satu Mare.

Care e cv-ul tau muzical? Cu cine ai cantat...
Colaborarile serioase au inceput in 1999, cand am cantat cu Razvan Crivaci (pana in 2000). Au urmat Stigma (2002-2006), Maria Radu (2006) si din vara lui 2006 am inceput sa cant cu trupa Parlament, unde sunt si in prezent.

Cum ai ajuns in formatia Parlament?
Am fost contactat de liderul formatiei, Pepino, care m-a intrebat daca ii pot recomanda un chitarist. M-am recomandat singur si pot spune ca a fost “dragoste la prima vedere”.

Cum te intelegi cu colegii?
Excelent din punct de vedere muzical. Asta spune multe. De trei ani, de cand sunt cu ei, am sudat si relatii de prietenie.

Ce inseamna Parlament pentru tine?
La inceput a fost un job ca oricare altul. Acum suntem o gasca, iar Parlament este locul unde ma simt bine si in compania unor prieteni, nu doar a unor colegi.

Ce piesa Parlament iti place cel mai mult?
“Suflet pierdut”. Este o piesa pe care am apreciat-o foarte mult inca dinainte de a canta cu baietii. Dar si actuala piesa in promovare, “Doamne”, cu care trupa a castigat concursul “Battle of Songs”.

Ce trupe asculti la tine acasa?
Foarte multe! Pot spune ca am descoperit artisti de care in Romania nu s-a auzit deloc sau aproape deloc. Dar ca lista sa nu fie prea lunga ii enumar pe cei mai dragi in momentul de fata: John Mayer, Brad Pasley, Larry Carlton, Steve Lukather, Zakk Wylde.

Ce lucruri extra-muzicale faci?
Avand in vedere ca ascult muzica si traiesc prin muzica, as putea spune ca nimic din ce fac nu e, neaparat, extra-muzical... Dar un alt mare hobby este sportul: sala, baschet.

Care e cea mai mare ambitie a ta?
Ambitiile se schimba de la o zi la alta. In sensul ca mereu imi doresc sa ajung mai sus si ambitia se schimba o data cu atingerea destinatiei. Daca vorbim despre o ambitie la modul general, pot spune ca este aceea de a-mi fixa in permanenta noi si noi etape in dezvoltarea mea ca muzician. Imi doresc sa nu ma plafonez, este lucrul de care ma feresc cel mai mult.
 
 

Concert Parlament - Tribute to the ladies

My space - Parlament

Prieteni
Musicmix

eOk.ro

Gala PR

Micul Paris - Trupa de muzica rock


Home Page | Despre Parlament | Discografie | Agenda, concerte
Poze Parlament | Galerie video | Parlament in presa | Contact
Biografii:  Doru - voce | Pepino - bass | Otto - chitara | Cristi - clape | Vali - tobe

INON Web Design